31 Αυγ 2007

ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ Β/ΘΜΙΑΣ - ΥΠΕΠΘ

Μετά από συναντήσεις που είχαμε σήμερα στο ΥΠΕΠΘ και τη ενημέρωση που κάναμε σχετικά με το πρόβλημα των εναπομεινάντων διορισμών των πολυτέκνων της Β/ΘΜΙΑΣ λάβαμε τη διαβεβαίωση ότι προωθούνται άμεσα οι διορισμοί τους και ότι θα γίνουν πριν τις εκλογές.
"Γίνεται προσπάθεια να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες ώστε να ανακοινωθούν μαζί με τους υπόλοιπους εναπομείναντες από ΑΣΕΠ διαφορετικά αν δε προλάβουμε από βδομάδα" όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε.
Από τις συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν διαπιστώσαμε ότι υπάρχει κατανόηση από πλευράς του ΥΠΕΠΘ για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στους συναδέλφους ωστόσο η πεποίθηση μας είναι ότι σύντομα θα διευθετηθεί θετικά για αυτούς.

Επισήμανση
Οι συνάδελφοι πολύτεκνοι που έχουν διοριστεί από άλλους πίνακες, μακριά από το τόπο κατοικίας τους ή που προτιμούν την Β/ΘΜΙΑ από τη Α/ΒΑΘΜΙΑ, να μην βιαστούν να κάνουν ορκωμοσία και ανάληψη υπηρεσίας (3-6 Σεπτεμβρίου) στις διευθύνσεις στις οποίες διορίστηκαν και να παρακολουθούν για ότι νεότερο (πέρσι κάποιοι συνάδελφοι περίμεναν μέχρι τη τελευταία στιγμή οπότε και ανακοινώθηκαν οι διορισμοί των πολυτέκνων.)

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΦΑΒΙΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΑΤ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΩΝ ΑΣΕΠΙΤΩΝ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ.
ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 500.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΥΠΕΠΘ, ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ. ΑΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ.

Ανώνυμος είπε...

Απο το ΣΤΕ το μεσημέρι θα είναι στο υπουργείο η Απόφαση και θετική.
Για να δουμε το άμεσα