3 Ιουλ 2008

http://polyteknoi.info/forum

Στα πλαίσια της γρήγορης και έγκυρης ενημέρωσης σας το http://polyteknoi.info/forum θα είναι μια ανοικτή γραμμή επικοινωνίας για κάθε πρόβλημα που τυχόν παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια των αιτήσεων και της κατάρτισης του πίνακα διορισμών. Επίσης στο “topic” ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ του http://polyteknoi.info/forum δείτε τον αριθμό των πολυτέκνων εκπαιδευτικών που διορίστηκαν από το 2004.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

AGGELE KALO TO FORUM.
ANTE KALO KOYRAGIO.
GIANNHS
Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 6 παρ. 3 του Ν. 3255 (ΦΕΚ 138/22-7-2004τ.Α) «περί ρυθμίσεων θεμάτων όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων»
«Από την έναρξη του σχολικού έτους 2004-2005 και εφεξής οι πολύτεκνοι εκπαιδευτικοί με τέκνα, τα οποία είναι ανήλικα ή υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία ή σπουδάζουν εγγράφονται μέχρι 30 Ιουλίου κάθε έτους σε ειδικό πίνακα και διορίζονται σε θέσεις εκπαιδευτικών των κλάδων ΠΕ πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ανεξάρτητα από τη συμμετοχή τους σε διαγωνισμό του Α.Σ.Ε.Π.. Για το σκοπό αυτό συνιστώνται οι αναγκαίες θέσεις εκπαιδευτικών. Με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομίας και Οικονομικών και Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων καθορίζεται ο αριθμός των διοριζόμενων εκπαιδευτικών κατά τις διατάξεις της παρούσας παραγράφου κατά κλάδο και ειδικότητα. Με απόφαση του Υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων καθορίζονται τα ειδικότερα κριτήρια της σειράς διορισμού των υποψηφίων. Οι διατάξεις της παρούσας παραγράφου δεν εφαρμόζονται για τους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν κατά την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου στον ευρύτερο δημόσιο τομέα ως μόνιμοι υπάλληλοι ή με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου, καθώς και στην ιδιωτική εκπαίδευση με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου».