3 Σεπ 2008

Ενημέρωση από το ΥΠΕΠΘ για το πρόβλημα με την ορκομωσία των 14 πολυτέκνων της Β/ΘΜΙΑΣ

Μετά από συναντήσεις που είχαμε σήμερα στο ΥΠΕΠΘ και τη ενημέρωση που κάναμε σχετικά με το πρόβλημα των εναπομεινάντων διορισμών των 14 πολυτέκνων της Β/ΘΜΙΑΣ λάβαμε τη διαβεβαίωση ότι "οι διορισμοί τους θα γίνουν κανονικά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Γίνεται προσπάθεια ώστε να διευθετηθεί το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό. Η καθυστέρηση οφείλετε στο γεγονός ότι για τις υπογραφές που απαιτούνται, εμπλέκονται 3 υπουργεία αλλά από μέρα σε μέρα περιμένουμε την απόφαση ώστε να ενημερώσουμε τους συναδέλφους για την ορκωμοσία. Ο διορισμός τους θα ισχύει αναδρομικά το μόνο που θα χάσουν είναι τα ΠΕΚ " όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε. Από τις συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν διαπιστώσαμε ότι υπάρχει κατανόηση από πλευράς του ΥΠΕΠΘ για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στους συναδέλφους ωστόσο η πεποίθηση μας είναι ότι σύντομα θα διευθετηθεί θετικά για αυτούς.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο σκοπός ύπαρξης της ιστοσελίδας μας είναι η έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των πολυτέκνων εκπαιδευτικών, πόσο μάλλον τώρα που αγωνιούν για τους διορισμούς τους, αγωνία που και εμείς συμμεριζόμαστε. Η ανακοίνωση των διορισμών τους θα γίνει πολύ σύντομα. Με κάθε επιφύλαξη, ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και να λάβει τέλος η αγωνία σας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ανακοίνωση της ΠενΕΠ αναρτήθηκε 3 Σεπτέμβρη σήμερα έχουμε 26, πως το προσδιορίζει ημερολογιακά το "σύντομα". Είμαστε απογοητευμένοι και αγανακτησμένοι με την συμπεριφορά του ΥΠΕΠΘ. Αν ήταν κάποιος δικός τους θα τον διόριζαν σε μια μέρα, τώρα παίζουν με τα νεύρα μας πάνω από ένα μήνα.
Είμαστε επίσης στεναχωριμένοι με την ΠενΕΠ διότι δεν μας στηρίζουν, όπως πρέπει να στηρίζει ένα συνδικαλιστικό όργανο τα μέλη του.