25 Ιαν 2010

Επιστολή προς την Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΣΠΕ

Κύριε Πρόεδρε,

Κύριοι Σύμβουλοι,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα ακόλουθα:

1. Από τις εκλογές που είχε πρόσφατα η ΠΕνΕΠ προέκυψε το νέο Δ.Σ αυτής, του οποίου η θητεία είναι τριετής και η σύνθεση του είναι η ακόλουθη:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΧΡΥΣΟΓΕΛΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΚΟΥΝΤΕΛΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ: ΤΣΑΓΚΑΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΜΕΛΟΣ: ΚΩΣΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΜΕΛΟΣ: ΜΟΡΦΗ ΕΛΕΝΗ

ΜΕΛΟΣ: ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΜΕΛΟΣ: ΚΑΤΡΙΝΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΜΕΛΟΣ: ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

2. Με την ευκαιρία αυτή, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για την παραχώρηση της αίθουσας συνεδριάσεων της ΑΣΠΕ, για την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης και των εκλογών της ΠΕνΕΠ. Επίσης σας ευχαριστούμε για το συνεχές ενδιαφέρον, που συνεχώς επιδεικνύετε στα θέματα των πολύτεκνων εκπαιδευτικών αλλά και για τη βοήθεια σας προς επίλυση αυτών των θεμάτων μας.

Αυτή τη βοήθεια και συμπαράσταση την έχουμε ανάγκη και τώρα, που ακούγονται διάφορες φήμες περί ενδεχόμενης κατάργησης του Νόμου για τον διορισμό των πολύτεκνων εκπαιδευτικών…

Αν όντως πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο θα είναι εγκληματικό για τον τόπο μας, γιατί αυτός ο νόμος λειτουργεί με καθαρά δημογραφικά κίνητρα, δίνει νέες γεννήσεις στη χώρα και δεν έχει κανένα δημοσιοοικονομικό κόστος.

3. Επειδή η ΠΕνΕΠ είναι ένα μικρό σωματείο χωρίς επαρκείς πόρους, παρακαλούμε όπως μας επιτραπεί προσωρινά, να δηλώνουμε το χώρο της ΑΣΠΕ ως έδρα των Γραφείων μας και παράλληλα μας επιτρέπετε οι συνεδριάσεις του ΔΣ να γίνονται στην αίθουσα της ΑΣΠΕ σε ώρες που δεν παρακωλύουν την λειτουργία της ΑΣΠΕ.

Διατελούμε με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος                     Ο Γ. Γραμματέας

Μανώλης Χρυσόγελος              Ελευθέριος Παπαλέξης

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: