6 Μαρ 2010

Επιστολή - Διαμαρτυρία ΑΣΠΕ προς κ. Χριστοφιλοπούλου - Υφυπουργό Παιδείας

Αρ. Πρωτ.69
          Αθήνα, 4/3/2010

Αξιότιμη

Κυρία Εύη Χριστοφιλοπούλου

Υφυπουργό Παιδείας, δια Βίου Μάθησης

και Θρησκευμάτων

Α. Παπανδρέου 37 Τ.Κ. 151 80 Μαρούσι

Κυρία Υπουργέ.

  Κατά τη  συνάντηση που είχαμε στις 16/2/2010 στο Υπουργείο,   για τους διορισμούς των πολυτέκνων εκπαιδευτικών και την ενημέρωση που ζητήσαμε πάνω σε αυτό το θέμα,  μας είπατε ότι σύντομα θα έχουμε τις απαντήσεις σας  και ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα για να ανησυχούν οι πολύτεκνοι, τουλάχιστον  για φέτος, αφού ο νόμος είναι δεδομένος και δεν έχει αλλάξει.

               Όμως,  όπως μας καταγγέλλεται από  μέλη μας,   που επικοινώνησαν με το Υπουργείο σας, αρμόδιοι ειδικοί σύμβουλοι του Υπουργείου τους απαντούν   ό,τι φυσικά και θα καταργηθεί  ο νόμος διορισμού των πολυτέκνων… και όπως όλοι, έτσι και οι πολύτεκνοι πρέπει να δίνουν εξετάσεις μέσω ΑΣΕΠ για να διορίζονται!. Επίσης θεωρεί  ότι είναι « ανήθικο», οι πολύτεκνοι, να καταλαμβάνουν τις θέσεις  των υπόλοιπων εκπαιδευτικών και κατηγορηματικά τους είπε ότι  θα καταργηθεί αυτό από φέτος!.

               Κυρία Υπουργέ, παρακαλούμε όπως έχουμε την ενημέρωσή σας γιατί το θέμα ενδιαφέρει άμεσα συναδέλφους και μάλιστα μητέρες που είναι στο τελευταίο   κρίσιμο - στάδιο  της εγκυμοσύνης τους για την απόκτηση 4ου τέκνου και κάποιοι τους τρομοκρατούν.

  Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Για την ΑΣΠΕ

Ο Πρόεδρος                Ο Γεν. Γραμματέας

Βασίλειος Θεοτοκάτος             Εμμανουήλ Χρυσόγελος

Δεν υπάρχουν σχόλια: