10 Νοε 2010

Εγκύκλιος Μεταθέσεων Δ.Ε. 2010-2011 - ΔΕΙΤΕ τα έντυπα αιτήσεων για όλες τις κατηγορίες

Εγκύκλιος Μεταθέσεων Δ.Ε. 2010-2011 εδώ.

Για τα έντυπα των αιτήσεων μετάθεσης πατήστε εδώ.

 

Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης εδώ.

Για τα έντυπα των αιτήσεων πατήστε εδώ.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ως Ειδική Κατηγορία, όπως σας είχαμε ενημερώσει έγκαιρα από τον Ιούλιο, καθότι οι σχετικές διατάξεις των Π.Δ 50/96 και 100/97  δεν κατηργήθησαν…

Ύστερα από σχετικά ερωτήματα ως προς την 140338/Δ2/8-11-2010 Εγκύκλιο Μεταθέσεων Εκπαιδευτικών Β/θμιας Εκπαίδευσης, το υπ. Παιδείας εξέδωσε εγκύκλιο με τις εξής τρεις διευκρινίσεις:

α) Σύμφωνα με την §12 του άρθρου 9 του Ν.3848/2010, οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί τοποθετούνται οριστικά στο τέλος της πρώτης διετίας, κατά τη διαδικασία μεταθέσεων εντός της ίδιας περιοχής όπως ορίζεται στις οικείες διατάξεις. Ως εκ τούτου νεοδιόριστοι που διανύουν τον πρώτο χρόνο του διορισμού τους δεν έχουν το δικαίωμα υποβολής αίτησης οριστικής τοποθέτησης κατά τις τρέχουσες μεταθέσεις....
β) Οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι διατίθενται ολικά ή μερικά σε σχολεία της Α/θμιας Εκπαίδευσης για τις ανάγκες της Υπηρεσίας, λαμβάνουν τα μόρια δυσμενών συνθηκών της πλησιέστερης σχολικής μονάδας δευτεροβάθμιας, αρκεί να μην υπολείπονται των μορίων της οργανικής τους θέσης (ή της προσωρινής τους τοποθέτησης). Σε κάθε περίπτωση ο υπολογισμός των μορίων συνθηκών διαβίωσης γίνεται σύμφωνα με τα εδάφια γ και δ της υποπαραγράφου 3.1.3 της παραγράφου 3.1 του Κεφαλαίου Δ΄ (σελ. 15 και 16) της ανωτέρου εγκυκλίου.
γ) όσον αφορά τα μόρια δυσμενών συνθηκών εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι παρέμειναν στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ χωρίς δική τους υπαιτιότητα, μέχρι να τοποθετηθούν προσωρινά ή οργανικά σε σχολική μονάδα, ισχύει η υποπαράγραφος 3.1.2 της παραγράφου 3.1 του Κεφαλαίου Δ΄(σ. 15) της ανωτέρω εγκυκλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: