5 Νοε 2010

Πάλι μαίνεται ο Ηρώδης; Πρωτοφανής ρατσιστική επίθεση σε βάρος των Πολυτέκνων από "συνάδελφους" συνδικαλιστές !

Με οργή και θλίψη ο Πολυτεκνικός κόσμος είδε την πρωτοφανή, ρατσιστική
επίθεση κατά των Πολύτεκνων εκπαιδευτικών και των οικογενειών τους, με τις
πλάτες του Υπουργείου Παιδείας, δια βίου μάθησης και Θρησκευμάτων.
Με απίστευτη σκληρότητα, που απάδει στο λειτούργημα του "εκπαιδευτικού",
με πρωτοφανή ωμότητα ψηφοθηρικής σκοπιμότητας ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ ως πολίτες "β' κατηγορίας" τους Πολύτεκνους Εκπαιδευτικούς και τα παιδιά τους, στα οποία
οι εν λόγω κύριοι/ες θέλουν να παραδώσουν και "μαθήματα" κοινωνικής συμπεριφοράς
και "αλτρουισμού"!
Βέβαια, θέλει να έχεις μεγάλη "σοσιαλιστική" καρδιά και πίστη σε "κοινωνική αλληλεγγύη" για να στέλνεις Πολύτεκνους εκπαιδευτικούς και ΑΜΕΑ ( για λόγους ισοτιμίας ) με 4 ανήλικα παιδιά σε απόμακρα νησιά, όπου δεν θα έχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και φροντίδα, στη απευκταία περίπτωση που θα χρήζουν τέτοιας φροντίδας. Εξάλλου, το ίδιο το Κράτος φρόντισε να μην υπάρχουν πλοία στις άγονες γραμμές, ενδεικτικό της "φροντίδας" τους για τις παραμεθόριες περιοχές και τα νησιά. Φυσικά δεν θα μιλήσω εγώ για τις ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό. Τα ξέρουν καλύτερα οι ακρίτες !
Η ΠΑΣΚ "εκπαιδευτικών"  ξεχνά, όμως, να πει ότι για το πρόβλημα των οργανικών θέσεων στις πόλεις ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ :
1) Φταίει το πρόβλημα της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα, στη λύση του οποίου συνεισφέρουν με άπειρες ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ οι Πολύτεκνοι όλης της Ελλάδας.
2) Φταίει η τακτική του Υπουργείου Παιδείας και των "πατρώνων" τους που οδήγησε σε σύμπτυξη ή κατάργηση χιλιάδων  τμημάτων ανά την Ελλάδα ( για λόγους "οικονομίας" ), με αποτέλεσμα χιλιάδες εκπαιδευτικοί κάθε βαθμίδας να ζουν το μαρτύριο που βιώνουν φέτος με τις αλλαγές σχολείων κλπ.Αλλά αντί οι ψευτοαγωνιστές και υβριστές των Πολυτέκνων Εκπαιδευτικών, με αναίτιες ρατσιστικού επιπέδου επιθέσεις, να αρνηθούν αυτή τη πρακτική, σιώπησαν και διάλεξαν ως εξιλαστήριο θύμα, ως αποδιοπομπαίο τράγο τους Πολύτεκνους Εκπαιδευτικούς και τις οικογένειές τους.
Άραγε, υπάρχουν Πολύτεκνοι ανά την Ελλάδα που μπορούν- πλέον- να συμβιώσουν κομματικά , συνδικαλιστικά και πολιτικά με την ΠΑΣΚ "εκπαιδευτικών" και τον πολιτικό της φορέα ; Φυσικά, μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές, όταν θα έρθουν οι νέες μειώσεις των μισθών σε όλους τους Εκπαιδευτικούς, να δούμε τότε τους "επαγγελματίες συνδικαλιστές" που θα τρέξουν να κρυφτούν από τη δίκαιη οργή των μάχιμων εκπαιδευτικών κάθε βαθμίδας.
Πέρα, όμως, από τις όποιες ανθρώπινες διαδικασίες, ένα να ξέρουν: Οι Πολύτεκνοι εκπαιδευτικοί, αλλά και γενικά οι Πολύτεκνοι έχουμε μια αξιοπρέπεια.Θα μιλήσουμε στα παιδιά μας για όλα τα μέτρα εξόντωσης και περιθωριοποίησής μας. Εμείς δεν πρόκειται, όμως, ποτέ να καταπατήσουμε το ήθος μας, την αξιοπρέπειά μας, να κάνουμε ιδεολογικές "κωλοτούμπες" για να πάρουμε "θώκους" και "αξιώματα", εξαργυρώντας την υποταγή στις κομμματικές εντολές με ΘΕΣΕΙΣ σε υπουργεία, στη Βουλή ή όπου αλλού. Εμείς και μετά την 15 Νοεμβρίου θα μπορούμε να κυκλοφορούμε με ψηλά το κεφάλι και θα βλέπουμε τα παιδιά μας στα μάτια. Άλλοι δεν θα μπορούν να δικαιολογήσουν την "ανοχή" τους και τις "εικονικές μάχες" στα μάτια των συναδέλφων.
Υ.Γ Πραγματικά, θα ήθελα να βλέπω την ευθιξία των εκατοντάδων Πολυτέκνων εκπαιδευτικών, με μαζική αποχώρηση και κατάθεση κομματικής ή συνδικαλιστικής ταυτότητας από τον πολιτικό φορέα της ΠΑΣΚ και την ίδια την ΠΑΣΚ. Θα ήθελα να δω τη μαζική αποδοκιμασία των Πολυτέκνων στις κάλπες της αυτοδιοίκησης για όσους συμπορεύονται με τους "συναδέλφους" της ΠΑΣΚ "εκπαιδευτικών", αποχωρώντας ακόμα και από τα κομματικά ψηφοφέλτια και καταψηφίζοντας τέτοιες ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ αντιλήψεις. Θίγεται η τιμή, η υπόληψη, η προσφορά της Πολύτεκνης Οικογένειας και των παιδιών τους και εμείς θα σωπάσουμε ; Οι εκατοντάδες χιλιάδες φίλοι της Πολύτεκνης Οικογένειας τι θα πουν ; Είμαστε άξιοι μόνο για να γεμίζουμε σχολεία και στρατόπεδα, αλλά μετά θα μας έχουν στο περιθώριο, θα μας κόβουν ίδια χρήματα με τους αγάμους, θα μας φορολογούν το ίδιο με τους αγάμους και θα μας πετάνε στο περιθώριο της Εκπαίδευσης ;
Θα περιμένουμε την επίσημη καταδίκη από το Κυβερνών κόμμα των πρακτικών της ΠΑΣΚ εκπαιδευτικών,αλλιώς η ψήφος μας δεν θα είναι δεδομένη σε καμία εκλογική αναμέτρηση.
Με τιμή
Ν.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: